‘Battle of the bars!’

Een spelshow met een avondje bomvol entertainment, gezelligheid en gezonde strijd tussen horecabedrijven uit West-Friesland! Op woensdag 30 december organiseren de horecabedrijven achter de Westfriese Borrelbox een spetterende jaarafsluiting van een zeer bewogen jaar. Dit doen wij niet alleen, dit willen wij samen doen met alle horecabedrijven in West-Friesland. Iedereen zal namelijk zijn of haar favoriete horecabedrijf missen en graag een zetje in de rug willen geven. Haal jouw favoriete horecabedrijf deze avond dus in huis voor een gezellige jaarafsluiter in de huiskamer. Daarnaast steun je jouw favoriete café of restaurant!

Werkt en Dagen

1 augustus — 1 december

Theater van Activiteiten

1 oktober — 1 december

Het leven dat ik verdien

1 augustus — 1 december

Van Signac tot Matisse

1 oktober — 1 december

”Cyborgs, zoals de filosoof Donna Haraway heeft vastgesteld, zijn niet eerbiedig. Ze herinneren zich de kosmos niet.”

Met zeven verdiepingen vol met opvallende architectuur toont UMoMA tentoonstellingen van internationale hedendaagse kunst, soms samen met kunsthistorische retrospectieven. Bestaande, politieke en filosofische kwesties zijn inherent aan ons programma. Als bezoeker wordt je uitgenodigd voor rondleidingen door kunstenaars, lezingen, filmvertoningen en andere evenementen met gratis toegang

De tentoonstelling is geproduceerd door UMoMA in samenwerking met kunstenaars en museums over de hele wereld en ontving internationale aandacht. UMoMA heeft een Speciale Aanbeveling ontvangen van het Europese Museum van het Jaar, en was één van de top kandidaten voor het Zweedse Museum van het Jaar prijs en de Raad van Europa Museum prijs.

Word lid en ontvang exclusieve aanbiedingen!

Leden krijgen toegang tot exclusieve tentoonstellingen en uitverkopen. Ons lidmaatschap kost €99,99 en wordt jaarlijks gefactureerd.